[update 01-09-2021] Met ingang van zondag 5 september 2021 gaan we terug van drie naar twee groepen. Dit houdt in dat iedereen 1x per zondag aan de beurt is om een kerkdienst bij te wonen. Het actuele rooster is te vinden op de pagina “rooster kerkdiensten”. Het actuele gebruiksplan is terug te vinden onder de knop in het menu rechts op deze pagina. Wilt u als gast de dienst bijwonen, dan graag vooraf even mailen naar kerkrentmeesters@hervormdharskamp.nl, zo voorkomen we dat er geen plaats is en we u teleur moeten stellen.

[update 02-06-2021] Met ingang van zondag 6 juni 2021 zal er tijdens de morgendienst weer kinderoppas zijn. Het protocol is terug te vinden onder de knop “kinderoppas” in het menu links op deze pagina.

[update 19-05-2021] De kerkenraad heeft besloten met ingang van 23 mei 2021 de huidige 3 groepen weer geheel uit te nodigen de kerkdiensten bij te wonen. Zie in het menu links het actuele gebruiksplan en de link naar het rooster met de indeling per dienst.

[update 04-02-2021] Het gebruiksplan is geüpdatet. De nieuwe versie (5.3) is dit vinden onder te knop “actueel gebruiksplan”.